پیام مهم
پیام را تنظیم و منتشر کنید؛ شماره نسخه بهصورت خودکار مدیریت میشود.
تنظیم پیام
نمایش پیام مهم در اپ
هر بار «ذخیره و انتشار» را بزنید، پیام بهصورت خودکار پیام تازه محسوب میشود. اگر لینک خالی باشد، دکمه لینک داخل اپ نمایش داده نمیشود.
پیامهای ذخیرهشده
هنوز پیامی ذخیره نشده است.